Andreplass igjen for kompislaget

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Av Eivind Garberg Bjerke
redaksjon@eub.no | 63 92 27 00
Publisert: 31.12.16 14:54

EIDSVOLL. I år som i fjor havnet kompislaget «Mivers United» på andreplass.

Denne gangen var det debutantlaget Sørumsand som trakk det lengste strået i finalen. Etter 2-2 ved full tid og målløse 2 x 5 minutter sudden death, scoret de på fire straffespark mot Mivers Uniteds tre straffemål.

Keeperscoring i damefinalen: Ballen dalte i mål bak en sjanseløs motstanderkeeper

- Vi har sluppet inn litt rare mål i hele turneringen, også nå i finalen. Jeg synes samtidig vi har vært flinke til å slå tilbake etter å ha havnet under, sier Magnus Iversen, primus motor for kompislaget.

Han og lagkamerat Knut Slatleim delte årets toppscorerpris i herreklassen. De sto sammen med Turns Jon Erik Økland notert med fem mål før finalen. Riktignok maktet ingen av de to å få spillemål i finalen, men både Iversen og Slatleim scoret i straffesparkkonkurransen. For øvrig er dette fjerde gang Magnus Iversen troner øverst på toppscorerlisten i Romjulsturneringen.

EKS-TURNSPILLER MARKERTE SEG

Det var også en annen med fornavn Magnus som utmerket seg i Eidsvollhallen. Magnus Kolbjørnsrud forlot Myhrer i sommer, til fordel for Sørumsand. Han sto for herrefinalens første mål og ble også kåret til turneringens beste spiller.

- Jeg synes jeg klarte både å rulle ballen og holde på den når det trengtes, og tror jeg klarte å gjøre medspillerne gode, svarer Kolbjørnsrud på spørsmål om hvorfor han tror prisen ble hans.

- Vi samlet en gjeng med gamle og nåværende Sørumsandspillere, og klarte å stille et solid lag. Personlig hadde jeg riktignok kanskje ikke forventet å gå helt til finalen, røper han. Han hadde ikke deltatt i turneringen tidligere, men lot seg imponere over nivået. Sin gamle klubb, Eidsvold Turn, mener han at hadde litt uflaks i turneringen, men han er klar på at de kan hevde seg i den kommende sesongen. - Jeg tror de kan være med å kjempe om opprykk. Det er mange gode spillere der, anlegget deres blir stadig bedre og de har en fin trener, avslutter han.

Kampfakta finale herrer:

Sørumsand - Mivers United 6-5 etter str. (2-2)

Dommere: Eric Heimdal og Trond Martinsen

Mål før straffekonk.:

1-0 Magnus Kolbjørnsrud

1-1 Patrick Hagen Pedersen

1-2 Jørgen Slorafoss

2-2 Markus Nikolaisen

Lag Sørumsand: Kristian Lillebo, Eirik Engebretsen, Jesper Kornbakk, Simen Melby, Benjamin Furberg, Markus Nikolaisen, Farid Rahim, Ako Aliassi, Magnus Kolbjørnsrud, Vidar Øverland

Lag Mivers United: Fredrik Nilsen, Johan Kolbjørnsrud, Magnus Iversen, Jørgen Slorafoss, Magnus Tvedte, Lars Jørgen Mork, Øystein Falck-Ytter, Jonas Kordahl, Sindre T. Breivik, Knut Slatleim, Patrick Hagen Pedersen

ÅRET 2016: Eivind Garberg Bjerke ser tilbake på året som har gått


Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Sport
Sigrid Bye klar for landslagsoppgaver NOTUSED
EIDSVOLL. Sigrid Byes flotte resultater i sist helgs norgescup i langrenn, medførte nye oppgaver umiddelbart.
I toppen i bueskyting NOTUSED
BÆRUM. Skyttere fra Ullensaker Bueskytterklubb var med på å sette farge på norgescupstevnet som ble arrangert i Bærum sist helg.
Ull/Kisa henter keeper Stefan Hagerup tilbake NOTUSED
JESSHEIM. Ny målvakt klar.
To amerikanere hentes inn til Eidsvoll 1814s: En av dem blir ny hovedtrener NOTUSED
BØN. Nå er det endelig klart. Eidsvoll 1814s nye hovedtrener kommende sesong heter T.J. Reap. I tillegg henter klubben inn Michael Hall som importspiller.
Sikret seg en selfie NOTUSED
HAMAR. Etter fire sterke løp i sprint-NM på skøyter ble det sølv på Espen Aarnes Hvammen. Det syntes han fortjente en selfie.
Forfulgt av uflaks NOTUSED
NES. Snakk om uflaks. Langrennsløper Silje Milli har en sjukdoms- og skaderekke som er lang som et vondt år.
Norgescupseier til Buraas i kombinert NOTUSED
STRYN. Hurdølingen Lars Buraas tar stadig store steg i jakten på norgestoppen i kombinert.
Sigrid gikk seg rett opp i norgeseliten NOTUSED
NES. En ny lokal langrennsløper har «sprengt lydmuren» og gått seg rett opp i en den ypperste norgeseliten.
Martin og Simon med strålende prestasjoner i distriktskampen
LESERNES EUB I romjula fikk Martin Brustad, Nordre Eidsvoll Friidrett og Simon Sivertsen, Eidsvold Turn Friidrett beskjed om at de var tatt ut på Akershus sitt lag til Distriktskampen. Dette var litt av en julegave å få, om dog litt forsinket.
EUB QUIZ: Sport og idrett fra den siste tida
QUIZ. Klarer du alle i denne sportquizen?
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk