Rådmannen i Hurdal slutter med umiddelbar virkning

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Av Marit Lunddal Løken
marit@eub.no | 905 20 009
Publisert: 07.09.16 19:21

HURDAL. Rådmannen i Hurdal, Lillian Nærem, slutter med umiddelbar virkning.

Arbeidet med å rekruttere en ny rådmann starter umiddelbart.

Rådmannens stol sto tom, og kommunestyremøtet onsdag kveld startet med å lukke møtet. Det var en personalsak som skulle behandles for lukkede dører. Etter en drøy halvtime ble møtet igjen åpnet, og da slapp ordfører Runar Bålsrud det som for mange er en liten bombe.


HASTER

Ordføreren la ikke skjul på at det er viktig at kommunen ikke taper tid i utviklingsarbeidet av kommunen.

- Arbeidet med å rekruttere ny rådmann starter derfor umiddelbart. Ansvaret for prosessen delegeres til formannskapet. Kommunestyret har nå vedtatt å konstituere Odd Sverre Bruås som rådmann, sa ordføreren.


ÅTTE ÅR

Straks vedtaket var fattet, sendte kommunen ut følgende pressemelding:

«Lillian Nærem har vært rådmann i Hurdal kommune i nærmere 8 år. Nærem har gjort en viktig og god jobb for kommunen i denne perioden. De folkevalgte og rådmannen er enige om at det vil være fornuftig med et lederskifte etter så mange år. Rådmannen fratrer derfor stillingen, og kommunestyret starter arbeidet med å finne ny rådmann. Kommunen takker rådmannen for arbeidet som er gjort i Hurdal kommune

Lillian Nærem og Hurdal kommune er enige om ikke å kommentere avtalen og saken ytterligere».

Dermed henger det i lufta hva som er årsaken til rådmannens hastige og uventende avgang.Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk