Muligheter åpner seg for syke og skadde

Print Skriv ut

Publisert: 16.09.16 13:54

LESERNES EUB: I et godt samspill mellom mennesker og teknologi.

På den store Rehabiliteringskonferansen på Lillestrøm 18.-19. oktober hører man om skoleroboten som er øyne og ører i klasserommet for elever på sykehus, om morsom og nyttig trening i simulatorer, om gårobot, om ryggmargsskadde som får vite via sensorer at urinblæren er full, om hvordan stamcelleforskning i fremtiden kanskje kan gi ryggmargsskadde tilbake tapte funksjoner osv. Her er det masse spennende og mye relevant for dere. Sunnaas driver også med forskning

Bli med på årets begivenhet for deg som jobber med habilitering og rehabilitering i spesialist- og kommunehelsetjenesten i Helse Sør-Øst.

Vi vil i år sette et særlig fokus på pasientens habilitering- og rehabiliteringstjenester som en direkte oppfølging av helsemyndighetenes visjon om pasientens helsetjeneste. Tema for årets konferanse er Mennesker som flytter grenser. Her tenker vi både på pasienter og brukere som er med å endre vår oppfatning av hva funksjonsnedsettelse innebærer for menneskers liv, og på fagpersoner, forskere og innovatører som flytter grensene og utvikler habilitering- og rehabiliteringstjenester for fremtiden.

Les mer her: http://www.rehabiliteringskonferansen2016.no/


Print Skriv ut
View story related info

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk