Knallåpning for bibliotekets nye kulturarena

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Av Magnar Haraldsen
magnar@eub.no | 900 68 990
Publisert: 10.09.16 06:10

NANNESTAD. Buicken fylte Nannestad bibliotek.

Med nærmere 140 gjester på åpningskonserten med Buicken ble den nye kulturarenaen i Nannestad bibliotek offisielt åpnet.

Buicken består av forfatterne Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg og musikerne Amund Maarud og Stian Carstensen. Med ord og toner målbandt den profesjonelle kvartetten publikum i en og en halv time med opplesning, sang og musikk, hvor også humoren satt løst.

- Dette var helt fantastisk. Det er supert at biblioteket også kan benyttes til arrangementer som dette. Og åpningen med disse kara var veldig bra. Det får ikke vært bedre. Jeg kommer til å gå på flere arrangementer her, sier Ole Martin Andressen fra Maura.

Han og resten av publikum kvitterte etter konserten med stående applaus.

En svært fornøyd biblioteksjef, Kari Holst-Larsen, syntes det var veldig hyggelig at så mange møtte opp.

- Det inspirerer jo virkelig til å gjøre noe videre. Interessen fra publikum var overveldende. Helt fantastisk, sier Holst-Larsen.

Den nye kultursatsingen for bibliotekene i Norge er støttet av Nasjonalbiblioteket. Nannestad bibliotek mottok 50.000 kroner, som er brukt til blant annet nytt lys- og lydanlegg.

LES OGSÅ: Sveivet i gang ny møteplass med lirekasse og sang

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk