Provosert av SV

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 03.01.17 10:04

LESERBREV. Ole Randin Klokkerengen (Sp) lar seg provosere at SV-uttalelser om eiendomsskatt.

Jeg ga uttrykk fra talerstolen i kommunestyret den 13. desember at jeg var millimeter fra å stemme for et annet en rådmannens forslag til budsjett, og at enkelte hadde klart å overbevise meg i siste liten til at alternative muligheter der og da ikke var optimale.

Hadde lederen i Eidsvoll SV sitt innlegg fra 21. desember stått på trykk før dette møtet, så hadde jeg ikke stemt for posisjonens løsning. Det han skriver om at de med dårligst råd kjøper de billigste boligene og dermed får lavest eiendomsskatt, provoserer meg voldsomt. Jeg kan vise til at veldig mange flinke personer bygger sin praktbolig med høy egeninnsats og godt gjennomtenkt materialbruk, uten at de nødvendigvis må bruke veldig mye penger. Dette fører til at disse personer, som i utgangspunktet har klart å skaffe seg et fint hus med overkommelig gjeld, blir straffet av samfunnet med høy eiendomsskatt. Dette er personer vi trenger for framtida, i motsetning til alle som lener seg på systemet og får ting altfor lett uten noe innsats. Jeg prater nå selvsagt om ytterpunkter i begge ender, men er for min egen del meget betenkt over å samarbeide med et parti som jeg føler bare er ute etter å dele kaka, uten å ville være med å bake den.

Ole Randin Klokkerengen

kommunestyrerepresentant

Eidsvoll Sp


Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
Yrkesfag under press NOTUSED
LEDER. Mureryrket sliter med rekrutteringen.
Talenter på snø NOTUSED
LEDER. Det er ikke lett å drive vinteridrett på Øvre Romerike om dagen.
Denne gangen er det personlig NOTUSED
KOMMENTAR. Jeg skal ikke hevde at jeg vet hvordan det er for familien Maslanek på Algarheim å leve med et sterkt handikapet barn, men dessverre vet jeg en god del om diagnosen, skriver Roger Aarli-Grøndalen
«Det grønne skiftet» og skogen
LESERBREV. «Det grønne skiftet» er mye framme i debatten nå, og de fleste av oss forstår det vel slik at framtidig forbruk og arbeidsplasser i størst mulig grad skal baseres på fornybare og ikke forurensende ressurser.
Henrik Wergelands sølvpokal bør få en mer verdig plassering enn i dag
LESERBREV. For en del år siden diskuterte Eidsvoll kommunestyre skjebnen til den berømte sølvpokalen dikteren skjenket sin hjembygd da han lå på dødsleiet.
Hilsen grasrota NOTUSED
LEDER. Grasrotandelen ble lansert av Norsk Tipping 1. mars 2009.
Forberedelse til framtidig eldreomsorg i Eidsvoll
LESERBREV. Helseutvalget i Pensjonistforbundet Akershus har utarbeidet en prognose på befolkningsutviklingen av eldre 80+ i alle kommunene i Akershus.
Må ikke ha DAB NOTUSED
LEDER. Denne uka startet stengningen av FM-nettet. Men man må bevege seg ganske langt nord i vårt langstrakte land for å bli berørt av endringen.
Arne Ekeland er den største etter Munch NOTUSED
INVITERT. Hva gjør Eidsvoll kommune før 14. august 2018? 110 år siden Ekeland ble født, en bra anledning til å snakke sammen og handle, mener Tom Stalsberg i denne Invitert.
Er vi lettlurte? NOTUSED
INNSPILL. EUBs Erik Øsmundset om kort, app-er og rabatter.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk