Nytt år, nytt EUB

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 03.01.17 07:00

LEDER. Her i EUB har vi et nyttårsforsett for året som nettopp har startet.

Vi skal lage en bedre avis. Både på papir og digitalt. Kanskje kan man si at dette er litt opplagt, det hadde jo vært merkelig å jobbe for det motsatte. Men vi har ikke valgt dette nyttårsforsettet uten grunn. 2017 blir et år med mange og store endringer i EUB.

Det startet allerede i går. Dagens papiravis ble trykket på Hamar. Dette er en del av et større strategisk samarbeid vi har inngått med Hamar Media. Et samarbeid som også vil gi oss et redesign av papiravisen, ny nettavis, en rekke nye digitale tjenester, skikkelig verktøy for annonsestyring og større fleksibilitet i produksjon av annonser til både papir og nett. For å nevne noe.

Alt dette skal etter planen være på plass i løpet av første kvartal. Samarbeidet vil også bidra til at når Hamar Media - med sitt flaggskip Hamar Arbeiderblad i spissen - utvikler nye produkter, så får vi også tilgang til disse. Det gjør at vi kan lage bedre redaksjonelle tjenester og tilby våre kommersielle kunder nye løsninger.

Det er mange fordeler ved å være et uavhengig mediehus. Ulempen er at det er dyrt og krevende å henge med på den digitale utviklingen på egen hånd. Vi tror at avtalen vi har inngått med det litt større mediehuset på Hamar, vil bidra til at vi får fordelene ved å være i et konsern, uten den store ulempen - nemlig å bli overstyrt utenifra.

Men det hjelper ikke med verdens beste tekniske løsninger, hvis vi ikke klarer å fylle avisen med godt innhold. Mye fokus framover vil derfor handle vel så mye om hva vi skal prioritere - og hva vi skal prioritere bort. I disse dager er vi midt i prosessen med å ansette en nyhetsredaktør. Vedkommende, som forhåpentlig er på plass helt på tampen av vintersesongen, vil få en nøkkelrolle i dette arbeidet.

Kombinasjonen nye tekniske løsninger, nytt mannskap og inspirerte medarbeidere som tror på produktet vi lager, er vi sikre på at skal legge grunnlaget for at 2017 blir et godt avisår for EUB og våre lesere.


Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
Norge trill rundt NOTUSED
INVITERT. Vi har vært innafor og ledd med Stian og Øystein, skriver Invitert-skribent Tom Stalsberg
Legg kunstgress ved nye Jessheim videregående NOTUSED
LEDER. Vi forventer kunstgressbane.
Er vi politikere i lomma på utbyggerne?
LESERBREV. «Alle» har vel fått med seg de siste utspillene i EUB om utbygging i Eidsvoll kommune.
Ulovlig parkering NOTUSED
LEDER. Det er ikke første gang vi på denne plass skriver om parkering ved trafikknutepunktene, jernbanestasjonene, på Øvre Romerike.
Spørsmål til ­biskopen
LESERBREV. Jeg ser at biskop Atle Sommerfeldt har det travelt om dagen med å forsvare Kirkemøtets vedtak om å innføre vigselsliturgi for likekjønnede.
Glede over jobb NOTUSED
LEDER. Kanskje kan det sammenliknes med å vinne i Lotto når man er en av 250 søkere til en jobb og man får den.
En stor takk til Hurdal
LESERBREV. Jeg vil takke for et flott arrangement på lørdag.
Ordfører Staahle: - Skremmende uvitenhet av Janka Holstad
LESERBREV. Politiske forskjeller er greit, men uvitenhet og feilaktige påstander er skremmende - spesielt når det kommer fra politikere som burde vite bedre.
Ja til eggdonasjon - det er tid for likebehandling
LESERBREV. «Det er ingen menneskerettighet å få barn».
Brua bør stenges NOTUSED
LEDER. Rådmann i Eidsvoll foreslår å stenge Sundbrua helt for biltrafikk.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk