Nytt år, nytt EUB

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 03.01.17 07:00

LEDER. Her i EUB har vi et nyttårsforsett for året som nettopp har startet.

Vi skal lage en bedre avis. Både på papir og digitalt. Kanskje kan man si at dette er litt opplagt, det hadde jo vært merkelig å jobbe for det motsatte. Men vi har ikke valgt dette nyttårsforsettet uten grunn. 2017 blir et år med mange og store endringer i EUB.

Det startet allerede i går. Dagens papiravis ble trykket på Hamar. Dette er en del av et større strategisk samarbeid vi har inngått med Hamar Media. Et samarbeid som også vil gi oss et redesign av papiravisen, ny nettavis, en rekke nye digitale tjenester, skikkelig verktøy for annonsestyring og større fleksibilitet i produksjon av annonser til både papir og nett. For å nevne noe.

Alt dette skal etter planen være på plass i løpet av første kvartal. Samarbeidet vil også bidra til at når Hamar Media - med sitt flaggskip Hamar Arbeiderblad i spissen - utvikler nye produkter, så får vi også tilgang til disse. Det gjør at vi kan lage bedre redaksjonelle tjenester og tilby våre kommersielle kunder nye løsninger.

Det er mange fordeler ved å være et uavhengig mediehus. Ulempen er at det er dyrt og krevende å henge med på den digitale utviklingen på egen hånd. Vi tror at avtalen vi har inngått med det litt større mediehuset på Hamar, vil bidra til at vi får fordelene ved å være i et konsern, uten den store ulempen - nemlig å bli overstyrt utenifra.

Men det hjelper ikke med verdens beste tekniske løsninger, hvis vi ikke klarer å fylle avisen med godt innhold. Mye fokus framover vil derfor handle vel så mye om hva vi skal prioritere - og hva vi skal prioritere bort. I disse dager er vi midt i prosessen med å ansette en nyhetsredaktør. Vedkommende, som forhåpentlig er på plass helt på tampen av vintersesongen, vil få en nøkkelrolle i dette arbeidet.

Kombinasjonen nye tekniske løsninger, nytt mannskap og inspirerte medarbeidere som tror på produktet vi lager, er vi sikre på at skal legge grunnlaget for at 2017 blir et godt avisår for EUB og våre lesere.


Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
Observasjoner og irritasjoner i trafikken NOTUSED
SMÅTT. Svein Furland har noen tenker å dele om trafikken.
Yrkesfag under press NOTUSED
LEDER. Mureryrket sliter med rekrutteringen.
Talenter på snø NOTUSED
LEDER. Det er ikke lett å drive vinteridrett på Øvre Romerike om dagen.
Denne gangen er det personlig NOTUSED
KOMMENTAR. Jeg skal ikke hevde at jeg vet hvordan det er for familien Maslanek på Algarheim å leve med et sterkt handikapet barn, men dessverre vet jeg en god del om diagnosen, skriver Roger Aarli-Grøndalen
«Det grønne skiftet» og skogen
LESERBREV. «Det grønne skiftet» er mye framme i debatten nå, og de fleste av oss forstår det vel slik at framtidig forbruk og arbeidsplasser i størst mulig grad skal baseres på fornybare og ikke forurensende ressurser.
Henrik Wergelands sølvpokal bør få en mer verdig plassering enn i dag
LESERBREV. For en del år siden diskuterte Eidsvoll kommunestyre skjebnen til den berømte sølvpokalen dikteren skjenket sin hjembygd da han lå på dødsleiet.
Hilsen grasrota NOTUSED
LEDER. Grasrotandelen ble lansert av Norsk Tipping 1. mars 2009.
Forberedelse til framtidig eldreomsorg i Eidsvoll
LESERBREV. Helseutvalget i Pensjonistforbundet Akershus har utarbeidet en prognose på befolkningsutviklingen av eldre 80+ i alle kommunene i Akershus.
Må ikke ha DAB NOTUSED
LEDER. Denne uka startet stengningen av FM-nettet. Men man må bevege seg ganske langt nord i vårt langstrakte land for å bli berørt av endringen.
Arne Ekeland er den største etter Munch NOTUSED
INVITERT. Hva gjør Eidsvoll kommune før 14. august 2018? 110 år siden Ekeland ble født, en bra anledning til å snakke sammen og handle, mener Tom Stalsberg i denne Invitert.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk