Eiendomsskatt: Ønsker å oppklare misforståelser

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 03.01.17 14:28

LESERBREV. Svar til Jens-Petter Jensens leserinnlegg i EUB 28. desember 2016.

Da jeg var liten, likte jeg å klippe og lime i blader og lage nye historier. Det var en festlig hobby. Nå ser det ut til at Jens-Petter Jensen har klippet og limt litt i mine uttalelser også.

Jeg ønsker derfor å oppklare noen misforståelser. Som folkevalgt bruker jeg alle kanaler for å finne ut hva folk er opptatt av. Også Facebook. Når noen skriver at de er bekymret for trafikkforholdene på skoleveien for barna sine, ja så tar jeg saken videre inn i de utvalg og styrer jeg er valgt inn i. Det ser jeg på som helt naturlig og min plikt som folkevalgt.

Når det gjelder eiendomsskatt, så vil ikke 200-300 kroner i måneden være uoverkommelig for de fleste. Men jeg har selv vokst opp under gjeldskrisen på 80-tallet og jeg vet godt hva det vil si å grue seg til jul og ferier. 200 kroner kan for mange være en betydelig sum. Jeg er enig med Jensen i at det er uheldig å føre de over på ytelser som for eksempel bostøtte. Særlig siden bostøtten er kuttet under Høyre og Frp-regjeringen, blant annet for dem som er uføre. Eien-domsskatten ligger ikke inne i handlingsplanen før i 2019 og om vi må innføre den fra da, vil vi bruke tiden godt til å se på alle mulige måter for å verne de som har det vanskelig fra før.

Hege Svendsen

kommunestyrerepresentant

Eidsvoll Ap

LES OGSÅ: Eidsvoll Arbeiderparti svarer om eiendomsskatt


Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
«Er det slik at kvinner skal tie og holde seg til grytene?»
LESERBREV. Berit R. Ruud vi fortsette å skrive.
Tilfreds med innsigelsen
LESERBREV. Ullensakers ordfører Tom Staahle har både i politiske møter og utad i media framstått som svært provosert over innsigelse mot kjøpesenter langs E6 ved Kløfta.
En skremt og forundret ordfører
LESERBREV: I et leserinnlegg i EUB 14. februar anklager ordfører Tom Staahle i Ullensaker meg for å være skremmende uvitende.
Norge trill rundt NOTUSED
INVITERT. Vi har vært innafor og ledd med Stian og Øystein, skriver Invitert-skribent Tom Stalsberg
Legg kunstgress ved nye Jessheim videregående NOTUSED
LEDER. Vi forventer kunstgressbane.
Er vi politikere i lomma på utbyggerne?
LESERBREV. «Alle» har vel fått med seg de siste utspillene i EUB om utbygging i Eidsvoll kommune.
Ulovlig parkering NOTUSED
LEDER. Det er ikke første gang vi på denne plass skriver om parkering ved trafikknutepunktene, jernbanestasjonene, på Øvre Romerike.
Spørsmål til ­biskopen
LESERBREV. Jeg ser at biskop Atle Sommerfeldt har det travelt om dagen med å forsvare Kirkemøtets vedtak om å innføre vigselsliturgi for likekjønnede.
Glede over jobb NOTUSED
LEDER. Kanskje kan det sammenliknes med å vinne i Lotto når man er en av 250 søkere til en jobb og man får den.
En stor takk til Hurdal
LESERBREV. Jeg vil takke for et flott arrangement på lørdag.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk