Eiendomsskatt: Ønsker å oppklare misforståelser

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 03.01.17 14:28

LESERBREV. Svar til Jens-Petter Jensens leserinnlegg i EUB 28. desember 2016.

Da jeg var liten, likte jeg å klippe og lime i blader og lage nye historier. Det var en festlig hobby. Nå ser det ut til at Jens-Petter Jensen har klippet og limt litt i mine uttalelser også.

Jeg ønsker derfor å oppklare noen misforståelser. Som folkevalgt bruker jeg alle kanaler for å finne ut hva folk er opptatt av. Også Facebook. Når noen skriver at de er bekymret for trafikkforholdene på skoleveien for barna sine, ja så tar jeg saken videre inn i de utvalg og styrer jeg er valgt inn i. Det ser jeg på som helt naturlig og min plikt som folkevalgt.

Når det gjelder eiendomsskatt, så vil ikke 200-300 kroner i måneden være uoverkommelig for de fleste. Men jeg har selv vokst opp under gjeldskrisen på 80-tallet og jeg vet godt hva det vil si å grue seg til jul og ferier. 200 kroner kan for mange være en betydelig sum. Jeg er enig med Jensen i at det er uheldig å føre de over på ytelser som for eksempel bostøtte. Særlig siden bostøtten er kuttet under Høyre og Frp-regjeringen, blant annet for dem som er uføre. Eien-domsskatten ligger ikke inne i handlingsplanen før i 2019 og om vi må innføre den fra da, vil vi bruke tiden godt til å se på alle mulige måter for å verne de som har det vanskelig fra før.

Hege Svendsen

kommunestyrerepresentant

Eidsvoll Ap

LES OGSÅ: Eidsvoll Arbeiderparti svarer om eiendomsskatt


Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
Observasjoner og irritasjoner i trafikken NOTUSED
SMÅTT. Svein Furland har noen tenker å dele om trafikken.
Yrkesfag under press NOTUSED
LEDER. Mureryrket sliter med rekrutteringen.
Talenter på snø NOTUSED
LEDER. Det er ikke lett å drive vinteridrett på Øvre Romerike om dagen.
Denne gangen er det personlig NOTUSED
KOMMENTAR. Jeg skal ikke hevde at jeg vet hvordan det er for familien Maslanek på Algarheim å leve med et sterkt handikapet barn, men dessverre vet jeg en god del om diagnosen, skriver Roger Aarli-Grøndalen
«Det grønne skiftet» og skogen
LESERBREV. «Det grønne skiftet» er mye framme i debatten nå, og de fleste av oss forstår det vel slik at framtidig forbruk og arbeidsplasser i størst mulig grad skal baseres på fornybare og ikke forurensende ressurser.
Henrik Wergelands sølvpokal bør få en mer verdig plassering enn i dag
LESERBREV. For en del år siden diskuterte Eidsvoll kommunestyre skjebnen til den berømte sølvpokalen dikteren skjenket sin hjembygd da han lå på dødsleiet.
Hilsen grasrota NOTUSED
LEDER. Grasrotandelen ble lansert av Norsk Tipping 1. mars 2009.
Forberedelse til framtidig eldreomsorg i Eidsvoll
LESERBREV. Helseutvalget i Pensjonistforbundet Akershus har utarbeidet en prognose på befolkningsutviklingen av eldre 80+ i alle kommunene i Akershus.
Må ikke ha DAB NOTUSED
LEDER. Denne uka startet stengningen av FM-nettet. Men man må bevege seg ganske langt nord i vårt langstrakte land for å bli berørt av endringen.
Arne Ekeland er den største etter Munch NOTUSED
INVITERT. Hva gjør Eidsvoll kommune før 14. august 2018? 110 år siden Ekeland ble født, en bra anledning til å snakke sammen og handle, mener Tom Stalsberg i denne Invitert.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk