Effektivt eller?

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 11.01.17 11:08

LESERBREV. Frp om effektivisering av Eidsvoll kommune.

I forbindelse med budsjettbehandlingen i kommunestyret 13. desember fremla Frp blant annet et punkt i vårt forslaget om at vi mente det var mulig å kunne effektivisere noe i kommunen.

Et lite eksempel: Et gang og sykkelvegskilt var revet ned i sommer, og noen veglys manglet på en strekning. Det var opplyst til meg om at dette var meldt fra til rette vedkommende i kommunen «for lenge siden» uten at det var gjort noe. Den 25.10.16 stilte jeg et skriftlig spørsmål til leder i hovedutvalget for næring, plan og miljø med spørsmål om hvor tid feilene kunne påregnes rettet. I utvalgsmøtet den 1.11 fikk jeg et greit svar. Skiltet skulle settet opp i løpet av neste uke, og lyset skulle utbedres innen 14 dager.

«Skiltgutta» fra kommunen kom som lovet, to menn med en liten lastebil. Etter en liten vurdering satte de i gang, den ene med spade og den andre med en tommestokk. Hullet måtte jo ha korrekt dybde. Nytt skiltfeste hadde de også med og alt var ordnet i underkant av 45 minutter. Kanskje litt lang tid for å grave og måle hullet, med det må sies at de under arbeidet ble heftet av to andre menn som også kom i en liten lastebil med kommunens emblem på. De stoppet og hadde en prat og fikk kanskje løst noen problemer.

Men hvordan gikk det med lyset? Jo, det er fortsatt like svart. Hadde det vært mulig med litt effektivisering?

Arne Körner Haugen

leder Eidsvoll Frp

LES OGSÅ: - Velkommen etter SpComments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
Stensbydrømmen NOTUSED
LEDER. Blant folk i Eidsvoll har det hersket en slags drøm om hva tidligere Stensby sykehus kan brukes til.
«Er det slik at kvinner skal tie og holde seg til grytene?»
LESERBREV. Berit R. Ruud vi fortsette å skrive.
Tilfreds med innsigelsen
LESERBREV. Ullensakers ordfører Tom Staahle har både i politiske møter og utad i media framstått som svært provosert over innsigelse mot kjøpesenter langs E6 ved Kløfta.
En skremt og forundret ordfører
LESERBREV: I et leserinnlegg i EUB 14. februar anklager ordfører Tom Staahle i Ullensaker meg for å være skremmende uvitende.
Norge trill rundt NOTUSED
INVITERT. Vi har vært innafor og ledd med Stian og Øystein, skriver Invitert-skribent Tom Stalsberg
Legg kunstgress ved nye Jessheim videregående NOTUSED
LEDER. Vi forventer kunstgressbane.
Er vi politikere i lomma på utbyggerne?
LESERBREV. «Alle» har vel fått med seg de siste utspillene i EUB om utbygging i Eidsvoll kommune.
Ulovlig parkering NOTUSED
LEDER. Det er ikke første gang vi på denne plass skriver om parkering ved trafikknutepunktene, jernbanestasjonene, på Øvre Romerike.
Spørsmål til ­biskopen
LESERBREV. Jeg ser at biskop Atle Sommerfeldt har det travelt om dagen med å forsvare Kirkemøtets vedtak om å innføre vigselsliturgi for likekjønnede.
Glede over jobb NOTUSED
LEDER. Kanskje kan det sammenliknes med å vinne i Lotto når man er en av 250 søkere til en jobb og man får den.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk