Den usosiale skatten

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 19.12.16 06:00

LESERBREV. Det måtte jo komme i Eidsvoll og, så lenge vi styres av en rådmann som ikke ser ut til å eie begrensninger og at flertallet av politikerne bare dilter med.

Mye av denne ekstra skatten går nok med til å dekke de 24 nye stillingene som Eidsvoll kommune oppretter.

LES OGSÅ: «Mange tviler på lovligheten av eiendomsskatt. Er dobbelt beskatning lovlig?»

Blir svært betenkt når jeg leser i et innlegg i avisa fra John H. Retterås at forskjellige virksomheter innenfor Eidsvoll kommune har et sykefravær på fra 10 til 20 prosent. Skremmende høyt sykefravær, og det er vel da naturlig å spørre om det er enklere for administrasjonens ledere å bare ansette flere enn å rydde opp i det høye sykefraværet. Ser at dette kan være en svært ubehagelig prosess, men dette er absolutt en jobb som må gjøres. Hvis ikke dette blir tatt tak i så vil nok sykefraværsprosenten bare fortsette å stige enda mer.

Mener også at administrasjonens ledere og de folkevalgte har en stor jobb å gjøre med å effektivisere driften i kommunens virksomheter og er sikker på at effektivisering vil kunne frigjøre betydelige beløp.

LES OGSÅ: Det blir ikke eiendomsskatt hvis Høyre får bestemme

Har i nesten 50 år betalt min skatt og er klar over alle velferdsgodene vi får tilbake fra det offentlige, men synes nå at med denne ekstra og svært usosiale skatten så renner begeret over.

Tor Rognstad, Eidsvoll


Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
Tilfreds med innsigelsen
LESERBREV. Ullensakers ordfører Tom Staahle har både i politiske møter og utad i media framstått som svært provosert over innsigelse mot kjøpesenter langs E6 ved Kløfta.
En skremt og forundret ordfører
LEDER. I et leserinnlegg i EUB 14. februar anklager ordfører Tom Staahle i Ullensaker meg for å være skremmende uvitende.
Norge trill rundt NOTUSED
INVITERT. Vi har vært innafor og ledd med Stian og Øystein, skriver Invitert-skribent Tom Stalsberg
Legg kunstgress ved nye Jessheim videregående NOTUSED
LEDER. Vi forventer kunstgressbane.
Er vi politikere i lomma på utbyggerne?
LESERBREV. «Alle» har vel fått med seg de siste utspillene i EUB om utbygging i Eidsvoll kommune.
Ulovlig parkering NOTUSED
LEDER. Det er ikke første gang vi på denne plass skriver om parkering ved trafikknutepunktene, jernbanestasjonene, på Øvre Romerike.
Spørsmål til ­biskopen
LESERBREV. Jeg ser at biskop Atle Sommerfeldt har det travelt om dagen med å forsvare Kirkemøtets vedtak om å innføre vigselsliturgi for likekjønnede.
Glede over jobb NOTUSED
LEDER. Kanskje kan det sammenliknes med å vinne i Lotto når man er en av 250 søkere til en jobb og man får den.
En stor takk til Hurdal
LESERBREV. Jeg vil takke for et flott arrangement på lørdag.
Ordfører Staahle: - Skremmende uvitenhet av Janka Holstad
LESERBREV. Politiske forskjeller er greit, men uvitenhet og feilaktige påstander er skremmende - spesielt når det kommer fra politikere som burde vite bedre.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk