- Velkommen etter Sp

Comments Kommentarer Print Skriv ut
Publisert: 18.04.16 18:30

LESERBREV. Arne Körner Haugen (Frp) ønsker ordføreren lykke til med å få flertall for å fjerne bommen ved Langset kirke.

I EUB den 5. april (på eub.no dagen før) var det en reportasje med uttalelser og bilde av ordfører og Sp-mann John-Erik Vika hengende over bommen mot Langset kirke.

Han uttaler at han nå vil fjerne denne bommen som har stått til irritasjon for mange. Ja, jeg må virkelig ønsker Sp velkommen etter. Som vel alle EUB lesere har fått med seg har hele tiden Frp vært det eneste partiet som har vært imot - og ikke skjønt hensikten med denne stengselen av Dorrsbakken/Hagabakken.

Både i hovedutvalg og kommunestyret er vårt forslag om å fjerne bommen hver gang blitt nedstemt, selv om det er blitt godt begrunnet og flere løsninger foreslått.

Sp har vært en frontfigur blant venstresiden for stenging, men nå har de plutselig fått andre fornuftige tanker, og det setter Frp selvfølgelig pris på.

Nå vil Vika be kommuneadministrasjonen utrede hans forslag og regner med å få flertall for saken i kommunestyret.

Lykke til.

Arne Körner Haugen

medlem i hovedutvalg

for næring, plan og miljø

leder Eidsvoll Frp


Comments Kommentarer Print Skriv ut
EUB starter snart med daglige nyhetsbrev. Få de beste lokale sakene rett i innboksen.

Meninger
Observasjoner og irritasjoner i trafikken NOTUSED
SMÅTT. Svein Furland har noen tenker å dele om trafikken.
Yrkesfag under press NOTUSED
LEDER. Mureryrket sliter med rekrutteringen.
Talenter på snø NOTUSED
LEDER. Det er ikke lett å drive vinteridrett på Øvre Romerike om dagen.
Denne gangen er det personlig NOTUSED
KOMMENTAR. Jeg skal ikke hevde at jeg vet hvordan det er for familien Maslanek på Algarheim å leve med et sterkt handikapet barn, men dessverre vet jeg en god del om diagnosen, skriver Roger Aarli-Grøndalen
«Det grønne skiftet» og skogen
LESERBREV. «Det grønne skiftet» er mye framme i debatten nå, og de fleste av oss forstår det vel slik at framtidig forbruk og arbeidsplasser i størst mulig grad skal baseres på fornybare og ikke forurensende ressurser.
Henrik Wergelands sølvpokal bør få en mer verdig plassering enn i dag
LESERBREV. For en del år siden diskuterte Eidsvoll kommunestyre skjebnen til den berømte sølvpokalen dikteren skjenket sin hjembygd da han lå på dødsleiet.
Hilsen grasrota NOTUSED
LEDER. Grasrotandelen ble lansert av Norsk Tipping 1. mars 2009.
Forberedelse til framtidig eldreomsorg i Eidsvoll
LESERBREV. Helseutvalget i Pensjonistforbundet Akershus har utarbeidet en prognose på befolkningsutviklingen av eldre 80+ i alle kommunene i Akershus.
Må ikke ha DAB NOTUSED
LEDER. Denne uka startet stengningen av FM-nettet. Men man må bevege seg ganske langt nord i vårt langstrakte land for å bli berørt av endringen.
Arne Ekeland er den største etter Munch NOTUSED
INVITERT. Hva gjør Eidsvoll kommune før 14. august 2018? 110 år siden Ekeland ble født, en bra anledning til å snakke sammen og handle, mener Tom Stalsberg i denne Invitert.
ARKIV

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk