Flere innlegg fra denne brukeren

Oppsummering Nordre Eidsvoll IL A-laget fotball 2016

Print Skriv ut

Publisert: 30.11.16 08:58

LESERNES EUB: A-lag ble igjen startet opp på Minnesund i 2016, etter noen år uten seniorfotball i NEIL.

Fjorårets gutter 15 klarte ikke å fortsette som gutter 16, da mange sluttet med fotball. Trener og lagleder for gutter 16 tok dermed med seg de få som var igjen, og la grunnlaget for et nytt A-lag på Minnesund.

Dette viste seg å bli et populært tilbud gjennom året. Hele 50 spillere har vært med på enten kamp eller trening med A-laget i løpet av 2016. 21 spillere har spilt seriekamper for NEIL, jfr navnelista under bildet. Av disse 21 har det vært 3 par med far & sønn på kamper.

Innetreninger om vinteren er veldig populært for mange. Vi måtte i midten av februar sette «strek» for gjesteopptreden på treningene, for å bygge et nytt lag med samhold og samspill. De som ønsket å være med måtte forplikte seg til dugnader, samt betale kamp- og treningsavgift. Vi ble dermed en stamme på ca 15 personer som ble påmeldt til 7-er seriespill. Dette passet akkurat med antall spillere og muligheten til å være med som lag gjennom sesongen. Vi klarte å stille lag til alle årets kamper, takket være litt hjelp fra noen støttespillere som hjalp til av og til. I vårsesongen kom vi på 8.plass på tabellen med 0 seire, 1 uavgjort, 7 tap og med 14-38 i målprotokollen. Vi kom dermed i «B-sluttspill» på høsten. Der endte vi på en 7. plass med 3 seire, 1 uavgjort, 5 tap og med 25-41 i målprotokollen. Gutta har vist mye godt spilt mot mange gode lag og vi har i mange kamper hatt «stang ut» istedenfor «stang inn», men god fremgang og god innsats har det vært.

Gjennom sesongen har vi hatt 2 til 3 økter med fotball pr uke, litt avhengig av interesse og mulighet til å komme på treninger og kamper. Seniorspillere kan ha skiftarbeid, studier og andre aktiviteter som må prioriteres, så oppmøte på kamper og treninger har variert mye. Men samholdet og det sosiale har vært meget godt i dette teamet, så alle gutta fortjener en stor takk for den positive innstillingen de har hatt til seniorfotballen i NEIL. Artig er det også å ha flotte treningsforhold inne i Minnesundhallen og ute på den flotte kunstgrasbanen på Minnesund idrettspark.

A-laget består videre, og trener Atle M. Sjølie fortsetter som lagets trener i 2017. Stammen i laget fortsetter også. Nye spillere ønskes velkommen til sosiale innetreninger i Minnesundhallen torsdager fra kl.20:30 nå før jul. Neste mål er romjulscupen i Eidsvollhallen.


Print Skriv ut
View story related info

Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk