Turn-damene er villig til å ofre det meste for å bli værende i 3. divisjon


Førstkommende lørdag skal Turn ut i en ekstremt viktig kamp. Det kan bli en nøkkelkamp for å overleve i divisjonen. Da møter eidsvollingene Høland hjemme i Eidsvollhallen til den første kampen i 2017.

- Det blir en firepoengskamp, sier Turn-trener Tom Martinsen.

Turn sikret seg kun fire poeng på de 11 første kampene i 3. divisjon denne sesongen. Nå ligger laget på 11. plass. Bunnlaget Ellingsrud har to, mens Ammerud på 10. plass har seks poeng.

Høland er et lag som ligger rett over nedrykksstreken på ti poeng på 13 seriekamper. Over Høland på tabellen er det tett. Ullern har ti poeng på 12 kamper, Ull/Kisa har 11 på 13 kamper, mens Fjellhamar har 12 poeng på 12 kamper.

KAN KLARE DET

- Selvsagt er det fullt mulig å klatre på tabellen og sikre oss spill i 3. divisjon også kommende sesong. Men da må vi levere på vårt beste i alle ledd. Dessuten må spillerne holde seg friske framover, sier trener Tom Martinsen.

- Og selv om kampen mot Høland førstkommende lørdag blir avgjørende viktig, er det sannsynlig at det blir mange «cupfinaler» for oss i tida framover. En ting som er sikkert er at vi er helt nødt til å sikre oss poeng, sier Turn-treneren.

- Når vi har seks poeng til å komme over nedrykksstreken, ligger det i kortene at vi må slå lagene rundt oss som Ellingsrud, Ammerud og Høland. I tillegg må vi sikre oss «bonuspoeng» mot enkelte andre lag. Vi viste jo mot Fjellhamar at vi er i stand til å ta poeng mot lag høyere opp på tabellen, slår Martinsen fast.

MISTET SPILLER

- Vi har en ung og liten stall i Turn. Dessuten må vi unnvære Kristin Kommisrud i tida framover, sier treneren.

Strekspilleren har reist til Australia for å studere og vil dermed ikke spille resten av denne sesongen for Eidsvold Turn.

LES OGSÅ: - Jeg syns vi gjør en skikkelig dårlig førsteomgang

LES OGSÅ: Eidsvold Turns håndballdamer røk på et stortap