Abonner på Eidsvoll Ullensaker Blad


Bli digital-abonnent på EUB, kun kr. 1 for første måned. Deretter kr. 99 pr. måned!

Abonnementet løper til det blir sagt opp.

Som digital-abonnent får du tilgang til alle saker som publiseres på eub.no - pluss EUBs e-avis tirsdag, onsdag, tordag og lørdag. E-avisen er tilgjengelig på eub.no kl. 22 dagen før papiravisen ligger i postkassa.

Ja, jeg ønsker å tegne digital-abonnement på EUB

  

Abonnementsvilkår og priser:

Standard-abonnement (papir og digitalt):

Du får Eidsvoll Ullensaker Blads papiravis, tilgang til e-avis og muligheten til å lese alt som publiseres på eub.no i hele perioden du har tegnet abonnementet for. Abonnementet løper til det sies opp, helst skriftlig. Uteblitt betaling er ikke å oppfatte som oppsigelse.

Papiravisen (og e-avisen) utkommer tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag.

 

Priser 2017

Klikk på lenken og du videresendes til vår bestillingsside.

1 måned, kr. 195,-

3 måneder kr. 585,-

6 måneder kr. 1170,-

12 måneder kr. 2340,-

Avtalegiro kr. 195 pr måned (se mer informasjon lenger ned).

 

Digitalt abonnement

Du kan også velge å kun abonnere på den digitale utgaven. Da får du tilgang til alt som publiseres på eub.no i tillegg til EUBs e-avis. Abonnementet løper til det sies opp, helst skriftlig. Gjelder ikke ett døgns-abonnement, som kun gir adgang i 24 timer.

Klikk på lenken og du videresendes til vår bestillingsside.

Priser for digitalt abonnement:

Ett døgn kr. 25,-

1 måneder kr. 99,-

3 måneder kr. 297,-

6 måneder kr. 594,-

12 måneder kr. 1188,-

 

Lørdagsabonnement (kun papiravis):

6 måneder kr. 350,-

12 måneder kr. 700,-

Ønsker du å abonnere på kun lørdagsavis, kontakt kundeservice på e-post abonnement@eub.no

 

Betalingsløsning

EUB tilbyr betalingsløsninger med kort på nett (trygt gjennom PayEx), faktura og avtalegiro. Ta kontakt på abonnement@eub.no eller telefon 63 92 27 00 for spørsmål om avtalegiro. Dersom avtalegiro ikke blir betalt innenfor fristen, vil du motta purring på papir og følgelig bli belastet med purregebyr.

 

Ferieavvikling

Du vil hele tiden under ferie, reise eller ved annet fravær ha tilgang til EUB på nett, brett og mobil.

Du kan administrere ved å logge deg inn på Min side.

Når du er bortreist, kan vi gjerne oppbevare avisen for deg. Når du er tilbake, kan du hente avisene i vårt kundesenter. Ta kontakt på abonnement@eub.no eller telefon 63 92 27 00 for spørsmål om oppbevaring av avis.

 

Uteblitt avis

Skulle EUB utebli en dag, må du si ifra til oss så snart som mulig. På denne måten kan vi få ettersendt avisa di og varslet distribusjonen  om at de må være ekstra på vakt med leveringen til deg neste gang. Si ifra på abonnement@eub.no eller telefon 63 92 27 00 (mandag-fredag kl. 8.00-15.30). Du kan også klage elektronisk via Min side.

Min side kan du logge deg inn og administrere abonnement ditt selv. Her kan du:

* omadressere avisa

* gi bort avisa til en annen når du er bortreist

* midlertidlig stopp av abonnemenet.

Ønsker du at vi skal samle opp avisen, ta kontakt med på abonnement@eub.no eller telefon 63 92 27 00.

 

For å logge deg inn og administrere abonnementet ditt, trenger du ditt abonnementsnummer. Dette finner du på din faktura. Alternativt kan du kontakt kundeservice på abonnement@eub.no. Har du kjøpt abonnement digitalt på eub.no, får du tilgang til Min side når du registrer deg for første gang.

 

EUB i digitale kanaler

Som abonnent har du tilgang til EUB på nett, brett og mobil i tillegg til papirutgaven. Tilgangen til EUB i digitale kanaler er noe du får muligheten til å benytte deg av som abonnent. Tilgangen er forbeholdt deg og din husstand. Deler du din brukertilgang med andre enn husstandsmedlemmer, eller tilgangen på annen måte blir misbrukt, vil din brukertilgang til EUB i alle kanaler bli stengt.


Eidsvoll Ullensaker Blad benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi bedre kundeservice, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler her.

Lukk